Entertainmentservice
Image default
Business

Voordelen van een 088 nummer

VOIPZeker

U zou graag een zakelijk nummer willen voor uw bedrijf. Dit kan aangevraagd worden bij VOIPZeker. In dit artikel wordt er uitgelegd wat de voordelen zijn van VOIP, wat zijn de voordelen zijn van een 088 nummer en waarom het professionaliteit uitstraalt. Voor meer informatie, lees dan verder!

Voordelen van VOIP

Veel mensen vragen zich af wat de voordelen zijn van VOIP. Het eerste antwoordt wat er gegeven wordt is de kostenbesparing. Bellen via VOIP is namelijk goedkoper dan bellen met de normale telefoon of ISDN-aansluiting. Uit onderzoek is gebleken dat u kunt besparen van 25 tot 70%. Wat belangrijk is om te weten is dat zakelijke VOIP-telefonie niet alleen bestaat uit bellen en gebeld worden. Zo is het mogelijk om flexibele doorschakelingen in te stellen voor een optimale bereikbaarheid. Verder zijn de voordelen dat het meer functionaliteiten biedt en dat het geld bespaard op uw telefoonrekening.

Voordelen van een 088 nummer

Het kiezen voor een 088 nummer heeft ook een aantal voordelen. Allereerste heeft u de mogelijkheid om dit nummer iedereen te voorzien van een eigen doorkiesnummer. Hiermee worden bellers doorverbonden naar een specifiek toestel aan de hand van beschikbare medewerkers, tijdstippen en eventueel een keuzemenu. Daarnaast is het een voordeel dat het bedrijfsnummer (088) overal in Nederland hetzelfde is. 

Professionaliteit

De keuze om voor een 088 nummer te kiezen is, omdat het professionaliteit uitstraalt tegenover uw klanten. Het heeft voor veel bedrijven een zakelijke uitstraling. Dit nummer kan ook worden gebruikt om naar het buitenland te bellen voor internationale bedrijven.

https://www.voipzeker.nl/