Entertainmentservice
Image default
Bedrijven

Met octrooi zorgt u voor de bescherming van een door u bedacht product of proces

Op het moment dat er sprake is van octrooi bescherm gaat het om een patent van bijvoorbeeld technische producten of processen. Als u bijvoorbeeld een product heeft bedacht voor de consument of een uniek proces heeft bedacht voor het verbeteren van uw productieproces, dan wilt u niet dat dit gekopieerd wordt door de concurrent. Schakel IPecunia Patents in voor de begeleiding van het onderzoeken of het patent geldig is, het aanvragen ervan en het monitoren of het octrooi niet wordt gekopieerd. Met hun jarenlange ervaring weet u zeker dat u een betrouwbare partij inschakelt en u niets over het hoofd ziet tijdens het aanvragen van de octrooi bescherming. Octrooibescherming kunt u onder andere krijgen voor een uitvinding die technisch toepasbaar is.

Waartegen biedt een octrooi bescherming?

Heeft u het idee dat u een manier heeft gevonden om uw productieproces te verbeteren of versnellen? Of heeft u een technisch product bedacht? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een octrooi bescherming. Een octrooi biedt bescherming aan technische producten of processen die nieuw, inventief en industrieel toepasbaar zijn. Met een goedgekeurd octrooi heeft u patent op het technische proces of product en mag niemand anders deze kopiëren. Een specialist als IPecunia Patents begeleidt u bij het aanvragen van een patent. Hierdoor weet u zeker dat met alles rekening wordt gehouden en u ook daadwerkelijk de bescherming ontvangt.

Dit is wat erbij komt kijken als u een patent gaat aanvragen

Bij het uitvinden van een technisch product of proces is het belangrijk om te zorgen dat er niemand met uw idee vandoor gaat. Dat is waarom u patent aanvraagt. Op het moment dat u dat doet kijkt met eerst of uw idee ook echt uniek en inventief is. Is dit het geval? Dan moet u het patent aanvragen bij Octrooicentrum Nederland. Het is ten zeerste aan te raden dat u hiervoor een specialist inschakelt als IPecunia Patents. Met een jarenlange ervaring weten zij precies welke processen er doorlopen moeten worden om uw octrooi bescherming succesvol te laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.