Entertainmentservice
Image default
Aanbiedingen

Na een grootkeuken onderhoud is uw keuken weer spic en span

Als restaurant of bedrijfscateraar werkt u ongetwijfeld in een grootkeuken. U weet dan ook dat deze voor de hygiëne en voedselveiligheid elke dag moeten worden gereinigd. Dat is echter niet genoeg: op regelmatige basis moet elke grootkeuken een grondig onderhoud krijgen. Dat vraagt echter veel werk en gespecialiseerde kennis. U laat deze onaangename klus dan ook best over aan de professionals. Vraag daarom een dieptereiniging van uw grootkeuken of voedingshal aan bij Valor Services. Tijdens dit onderhoud reinigen ze de hele keuken inclusief muren en plafonds. Verder voeren ze onderhoud uit aan de binnen- en buitenkant van al uw apparatuur. Ook brengen zij nieuwe schimmelwerend silicone aan in plats van de oude kitlagen. Zo is uw grootkeuken binnenkort weer spic en span, zeker als u ook vraagt om een luchtkanaalreiniging.

Adem gezonde lucht in op kantoor dankzij de luchtkanaalreiniging

De specialisten van Valor Services draaien hun hand niet om voor een vuile klus die toch moet worden geklaard. Heeft uw bedrijf een luchtinstallatie om de temperatuur en de luchtkwaliteit te regelen? Dan is het belangrijk om regelmatig een luchtkanaalreiniging uit te voeren. Dat zorgt voor een gezonde werkomgeving. Zeker bij bedrijven waar wordt gewerkt met chemicaliën is dit een noodzaak. Wat houdt zo’n luchtkanaalreiniging in? Net als het onderhoud van uw grootkeuken, is dit een zeer grondig proces. Het vervangen van alle soorten luchtfilters is een eerst stap. Ook worden de luchtgroepen gereinigd en wordt het onderhoudsprogramma beheerd. Zo blijft u frisse en gezonde lucht inademen op het werk.

Naast luchtkanaalreiniging ook onderhoud en bevoorrading voor uw sanitaire ruimtes

Een luchtkanaalreiniging en onderhoud van uw grootkeuken zorgen voor een hygiënische werkomgeving. Al dat werk wordt echter tenietgedaan als uw werknemers na een bezoek aan het toilet hun handen niet kunnen wassen omdat de zeep op is. Reken daarom op hulp van Valor Serices. Zij zorgen dat de nodige voorzieningen altijd aanwezig zijn in al uw sanitaire ruimtes. Zij vullen de zeepdispensers bij, zorgen voor papier. Ook met slechte geurtjes weten ze raad: automatische geurverspreiders en ontgeuringssystemen. Als u kiest voor hun SaniKare pakket werken zij een volledig onderhoudsplan voor u uit. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de voorraad toiletpapier.