Entertainmentservice
Image default
Business

Is de foute kersttrui leuk of niet?

Het einde van het jaar nadert, de tempraturen dalen en de sfeerverlichting komen steeds meer te voorschijn. Kerst is weer om de hoek! Dat betekend lekker warm binnen zitten met warme chocolademelk, een kerstboom met cadeautjes eronder en lekkere hapjes en drankjes. Wat zeker ook niet mag ontbreken is de foute kersttrui! In dit artikel lees je onder andere waar de foute kersttrui vandaan komt en wat voor grappige varianten er zijn.

De foute kersttrui

Ben je uitgenodigd om kerst met je familie en/of vrienden te vieren en wil je het liefst niet in een nette smoking of überhaupt netjes gekleed? Dan is een foute kersttrui een geweldige oplossing. Het is lekker warm, snel aan te trekken, het hoeft niet duur te zijn en verkleden is altijd een optie. Ook wekt het tegenwoordig leuke reacties op. Hoe gekker de Kersttrui is, hoe leuker de reacties zijn.

De foute kerstrui: waar komt het vandaan?

Heb je ook wel eens vroeger een foute kersttrui gekregen? Deze vond je waarschijnlijk belachelijk om te dragen. Tegenwoordig zijn de truien hip en hoe gekker hoe beter. Oorspronkelijk is het vanuit Amerika overgewaaid. Het is daar namelijk een competitie wie de gekste kersttrui heeft. Zodoende is het in Nederland ook een compitie geworden.
 

Varianten van de foute kersttrui

Het aanbod van verschillende soorten Foute kersttruien is enorm. Hierdoor is het lastig om de knoop door te hakken welke je wilt dragen voor de kerstavonden. Wil je een foute kersttrui met een rendier erop of een trui met een leuke tekst en sneeuwpop. Je kan het zo gek niet bedenken. Het is natuurlijk mogelijk om hem online te bestellen, maar een zelf maken is ook hartstikke leuk. Koop bijvoorbeeld een simpele gebreide trui met niks erop. Pak wat versiering van je kerstboom en plak het op je trui. Tadaa, je hebt een goedkope en leuke trui die je zelfs zelf hebt gemaakt.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/