Entertainmentservice
Image default
Aanbiedingen

Road trip voor zomervakantie!

opkoper auto’s

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Op zoek naar een goede zomervakantiebestemming? Of wil je een week of weekend rijden? We kennen dat gevoel! Maar we kennen ook het gebrek aan inspiratie en we weten hoe vervelend het is. Daarom vermelden we onze favoriete bestemmingen voor reizen over lange afstanden. Roadtripfilms zoals “Motorcycle Diary”, “Rainman”, “Wild Heart” en “Dumb and Dumb” hebben veel dromen over petrolheads waargemaakt. Ben je nog steeds gek op die films? Verlaat dan meteen je stoel en begin aan je onvergetelijke roadtrip!

Route 66-Crossing de US

Iedereen weet dat Route 66 de bekendste roadtrip in de Verenigde Staten is. De 4.000 kilometer lange snelweg verbindt Oost- en West-Amerika en doorkruist acht verschillende staten. De tour begint in Chicago, Illinois en eindigt in Los Angeles, Californië. Chicago is een grote stad en de wolkenkrabbers domineren. De stad werd al snel stoffige dorpen en graslanden. Er zijn veel interessante attracties langs Route 66, zoals Monument Valley en de Grand Canyon van Arizona. Route 66 gaat verder naar Californië, passeert Hollywood en eindigt in Los Angeles. Voor degenen die lange vakanties kunnen maken, is dit een lange reis. Het duurt één tot twee maanden om de hele Route 66 te voltooien. Uiteraard kan de route ook in de andere richting worden gereden.

Atlantic Road-Noorwegen roept

Heb je geen tijd om in de VS te rijden? Het kan ook prachtige roadtrips dichter bij huis maken. Vlieg naar Noorwegen, huur  een auto en geniet van de fjorden en het natuurlijke landschap van Noorwegen. De westkant van Noorwegen staat bekend om fjorden en bergen. Jaarlijks gaan veel sportliefhebbers naar Noorwegen om de fjorden te beklimmen of avontuurlijke fietstochten te maken. Noorwegen wordt ook aanbevolen voor roadtrips. De Atlantic Road is een van de mooiste wegen ter wereld, ligt in Noorwegen en kan perfect worden geïntegreerd in roadtrips. Begin bijvoorbeeld uw vakantie in de zuidwestelijke stad Bergen, ga dan noordwaarts naar Trondheim en rijd langs Atlantic Road (Atlanterhavsveien). De Atlantic Road is een reeks bruggen die verschillende Noorse eilanden met elkaar verbinden. De steile brug draait scherp en je kunt genieten van het Noorse landschap en uitzicht op de oceaan.

Ontdek Ardennen

Roadtrips hoeven niet per se in verre landen te zijn. Er zijn veel mooie plekken in België die met de auto te bezoeken zijn. In Wallonië rijd je door een prachtig landschap en kleine dorpjes, beklim je steile hellingen en maak je vervolgens scherpe bochten. Het grootste voordeel van de roadtrip door de Ardennen is dat er bijna geen mensen zijn in de smalle straatjes. In de Ardennen zijn er ook veel culturen om van te genieten. Zo kunt u in de provincie Luik de strijd van hevig ul na de Tweede Wereldoorlog herbeleven. De grens met Duitsland ligt vlakbij, wat de internationalisering van het Belgische wegverkeer makkelijker maakt. Roadtrips door België zijn ook goed te combineren met trips naar Nederland. Maak een culturele rondreis door Nederland: kies meerdere grote steden per land, kies een mooie route en geniet van je vakantie! Begin bijvoorbeeld uw reis vanuit Brussel, ga verder naar Gent en Brugge, en vanaf daar naar Vlissingen, Rotterdam, Leiden en Amsterdam.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/tweede-hands-sites-belgie/