Entertainmentservice
Image default
Business

Horeca thermometer

Wilt u met een horeca thermometer meer controle over het bereiden, in- en terugkoelen, bewaren, transporteren en distribueren van uw maaltijden? Zodat u eenvoudig voldoet aan de aan de hygiënecode en de aangescherpte richtlijnen van HACCP? Dan kiest u voor een kernthermometer van Ebro. De hoogwaardige meetinstrumenten zijn uiterst breed inzetbaar en bijzonder nauwkeurig. Ook gedurende veeleisende omstandigheden functioneren de kernthermometers zoals het moet. 

Met de kernthermometer kunt u temperatuurregistraties regelmatig toepassen en kunt u de kwaliteit van uw producten garanderen. Bovendien helpt de kernthermometer bij het hebben van een sluitende registratie ten behoeve van uw HACCP plan. 

De beste horeca thermometer

De beste horeca thermometer voor de professional is de Ebro TFX410. De hoge mate van nauwkeurigheid en de hittebestendig voeler en voelerkabel maken de kernthermometer ideaal voor gebruik in de grootkeuken, hotels, restaurant en zorginstellingen. De nauwkeurigheid van de thermometer is een pré, zodat voedselveiligheid gewaarborgd kan worden. U kunt controle uitvoeren op de binnenkomende goederen en ladingen, controle van koelingen en vitrines, insteekmetingen in vlees of fruit of dompelmetingen voor vloeistof zoals koffie, soep of water. De producten die u levert moeten veilig zijn voor de consument. Door de juiste temperatuur te meten weet u of het product voldoet aan de gestelde eisen.

Horeca thermometer met dubbele functie

Wilt u zowel insteekmetingen als contactloze temperatuurmetingen met infrarood kunnen uitvoeren? Dan is de Ebro TLC730 een uitermate geschikt meetinstrument. De thermometer beschikt over een dubbele functie. Met in de insteekvoeler kunt u insteek- en dompelmetingen uitvoeren en met het infrarood optiek kunt u snel en niet destructieve metingen uitvoeren. Let wel dat de infrarood meting minder nauwkeurig is dan de insteekmeting. Dit heeft er mee te maken dat de infrarood meting afhankelijk is van het omgevingstemperatuur. Vooral bij ingangscontroles en inkomende en uitgaande producten kunt u de infraroodoptiek goed gebruiken.

Horeca thermometer kalibreren

Wilt u zeker weten dat u horeca thermometer juiste metingen blijft weergeven? Dan is het belangrijk om de thermometer jaarlijks te laten kalibreren. Ook volgens de richtlijnen van HACCP en uw hygiënecode is het een vereiste om de thermometer jaarlijks te kalibreren. Dit kunt u zelfstandig uitvoeren, maar het is te adviseren dit door een derde partij te laten doen dit daar speciaal opgeleide mensen voor aan het werk heeft. U kan er dan van uit gaan dat het kalibreren correct gebeurd en dat na teruggave de thermometer ook weer juiste metingen blijft weergeven. Met de gekalibreerde thermometer kunt u bij de controles aantonen dat de thermometer voldoet aan de gestelde eisen.

https://webshop.gullimex.com/nl-NL/Webshop/Producten/Food/Thermometers.aspx