Entertainmentservice
Image default
Business

Je eigen onderneming starten en nu?

UrbanFlex is de specialist op gebied van alternatieve opslagmethodes. UrbanFlex biedt namelijk wat u zoekt in een verhuurder van opslagruimtes: veiligheid. Je bent net als jonge ondernemer aan de slag gegaan met je eigen onderneming, maar hoe kan je nu je webshop producten veilig bewaren en professioneel opslaan?

Jong ondernemen

Je bent net als ondernemer begonnen met de start van je eigenlijk online webshop voor kleding. Je bent na enige tijd werkzaam geweest te zijn bij een grote corporatie tot de conclusie gekomen, dat je zelf ook een onderneming kan runnen. Doordat je goed in de smaak viel bij je oude werkgever en een aantal contacten en klanten van je vorige werkgever heb je in een gesprek afgesproken dat je een aantal klanten mocht benaderen met je kleding webshop. Hierdoor heb je al de basis kunnen aanleggen voor je webshop. Je webshop vol met merkkleding begint al aardig lekker te lopen. Je ging ervan uit dat je maandelijks dertig artikelen zou verkopen. Maar doordat één van je klanten op zijn tijdlijn een gedeeld bericht van je webshop had achtergelaten, zijn de order ontploft. Je ging van maar 30 artikelen per maand uit, dit werden er in een raptempo 300 artikelen per maand. Door deze stijging van verkoopcijfers kom je tot de conclusie dat je te weinig ruimte hebt in huis voor alle producten, wat moet je nu gaan doen?

Succes vergroten

Door het succes van je webshop moet je gaan uitwijken naar alternatieve opslagruimtes. Want als je wilt blijven groeien dan moet je de webshop naar een nieuwe level brengen, daarom ben je opzoek naar een alternatieve opslagruimte. Als je online zoekt naar een opslagruimte dan kom je snel uit bij UrbanFlex, want deze organisatie kan je helpen bij het groeien van je online business. Je kunt namelijk bij UrbanFlex een opslagruimte huren om je producten in op te slaan. Als je als ondernemer ook in raptempo wilt groeien, wacht dan niet langer en neem direct contact op met UrbanFlex en bekijk samen de groeimogelijkheden!