Entertainmentservice
Image default
Management

Business administration and management

Wat is het verschil tussen bedrijfskunde en bedrijfsmanagement? Aan de oppervlakte, de twee graden paden zijn vergelijkbaar: beide zijn vier jaar graden, beide worden aangeboden door vele grote geaccrediteerde universiteiten, en beide zijn populair onder de undergraduate studenten. Echter, kijk een beetje dichterbij en je kunt zien dat er belangrijke verschillen zijn tussen de twee zakelijke opties.

 

Terwijl beide graden bieden een basis in de basisprincipes van het bedrijfsleven, ze hebben elk een andere nadruk. Voor starters, een Bachelor of Science in Business Management (BSBM) graad richt zich op business management. Cursuswerk kan zakelijke communicatie, basisprincipes van de boekhouding, en management theorie. Aan de andere kant kan een Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) hebben verschillende specialisaties. Studenten kunnen zich richten op meer praktische toepassingen van het bedrijfsleven, zoals financiën, marketing, economie, en operaties. Terwijl de zakelijke theorie wordt onderwezen, studenten van BSBA programma’s ook leren de tastbare vaardigheden die business management, leiderschap, en ethische besluitvorming te rijden.

 

Studenten overweegt de verschillen tussen bedrijfskunde en management zou moeten overwegen een online bachelor’s degree in bedrijfskunde van Maryville University.

 

Wat is bedrijfskunde?

Alvorens te kijken naar een business degree, moeten individuen begrijpen de definities van bedrijfskunde en management. In kleinere organisaties, kan de rollen niet sterk verschillen. Echter, ondanks de neiging om bedrijfskunde en management klonteren in een enkele categorie, ze zijn allemaal verschillend in hun eigen recht.

 

Bedrijfsadministrateurs houden zich bezig met de efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden van een bedrijf. Studenten die een graad in bedrijfskunde nastreven, leren over effectieve prognoses, strategische planning en onderzoek, en ondernemerschap. Deze vaardigheden zijn van cruciaal belang voor succes in een snelle zakelijke omgeving en bieden afgestudeerden de mogelijkheid om kritische, verstrekkende beslissingen te nemen voor hun bedrijven.

 

Wat is bedrijfsbeheer?

Bedrijfskunde en management hebben beide te maken met het leiden van de activiteiten van een organisatie. Studenten die op deze gebieden een opleiding volgen, kunnen worden blootgesteld aan ideeën als financiën en economie, de functies van human resources, en hoe statistische analyse kan worden toegepast om de langetermijnplannen van een onderneming beter te sturen. Naarmate de omvang van een onderneming echter toeneemt, divergeren de verantwoordelijkheden van elke rol naar meer gespecialiseerde gebieden.

 

Ondernemingen hebben de neiging een beroep te doen op bedrijfsmanagers voor kwesties zoals het managen van teams en het omgaan met interpersoonlijke kwesties. Het mensgerichte karakter van een bedrijfsmanagementopleiding spreekt doorgaans studenten aan die beter zijn in het face-to-face communiceren met anderen. Het oplossen van conflicten en diplomatie zijn dan ook kernelementen van een toekomstige bedrijfsmanager.

 

Gelijkaardig maar niet identiek

Bedrijfskunde en bedrijfsmanagement hebben duidelijke overeenkomsten, maar de manieren waarop deze twee studierichtingen verschillen zijn net zo opmerkelijk. Als een individu op zoek is naar de bredere van de twee educatieve paden, kan business management passen dat wetsvoorstel. Zoals opgemerkt door de Houston Chronicle, de focus van een business management programma is meestal op het grotere economische plaatje. Studenten in business management programma’s streven naar een breed begrip van de moderne zakelijke trends te hebben, maar kan niet per se concentreren op de specifieke kenmerken van een markt.

 

Omgekeerd wordt bedrijfskunde soms beschouwd als het meest geschikt voor mensen die van plan zijn om gespecialiseerde zakelijke rollen aan te nemen wanneer ze hun studie voltooien. Degenen die op zoek zijn om te werken als high-level accountants, chief technology officers, chief operations officers, en soortgelijke rollen kunnen waarschijnlijk het beste worden bediend door een BSBA graad alvorens eventueel over te gaan naar graduate-level onderwijs.

 

In sommige opzichten, de twee primaire zakelijke graden zijn verschillend op een manier die vergelijkbaar is met hoe de openbare orde en bestuurskunde graad programma’s verschillen. Management gaat over visie, planning, en communicatie, terwijl de administratie zich meer bezighoudt met het waarborgen van de nuts-and-bolts operaties van een bedrijf blijven functioneren in een optimale manier.

 

Wat is het verschil tussen bedrijfskunde en management?

Business administration en business management graden bieden verschillende dingen aan studenten. Ze hebben kerncursussen gemeen, waaronder de brede onderwerpen van financiën, economie, boekhouding en marketing. Elke graad heeft echter een focus die een duidelijk carrièrepad bepaalt.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/