Entertainmentservice
Image default
Horeca

Dé webshop voor de horeca met apparatuur van goede kwaliteit

Heeft u grootse plannen om een nieuwe horecagelegenheid te openen? Wanneer u het geschikte pand heeft gevonden, start het avontuur pas net. Hoe wilt u de zaak gaan inrichten, welke apparatuur gaat u gebruiken en vooral: wat voor horecagelegenheid wilt u zijn? Of u nu gefocust bent op het openen van een sterrenrestaurant of het opstarten van een frietkot in de buurt, voor iedere ondernemer in de horeca is goede apparatuur van belang. In de webshop van Horeca Koeling vindt iedere ondernemer de juiste apparatuur tegen de meest scherpe prijzen.

Ruime keuze voor iedere horecagelegenheid

Bij Horeca Koeling heeft u keuze uit verschillende categorieën met horeca apparatuur. Niet alleen voor het klaarmaken van eten, maar ook voor opslag, voedselbewerking, aankleding van het pand en nog veel meer. Enkele voorbeelden van de apparatuur vindt u hieronder per categorie:

  • Koelen & vriezen: koelcellen, koelkasten, ijsmachines, schepijsvitrines, saladebars
  • Koken & bakken: bakplaten, friteuses, heteluchtovens, fornuizen, mixers
  • Warmhouden: bordenwarmer, warmhoudlamp, warmhoudvitrine, soepketel
  • Bar & koffie: koffiemachine, waterkoker, isoleerkan, citruspers
  • Buffet & tafel: gekoelde schalen, bestekbak, drankdispenser, buffetvitrine

U ziet dat het assortiment van Horeca Koeling verder gaat dan alleen koelapparatuur. U bent hier op de juiste plaats voor een volledige inrichting van uw horecagelegenheid, van koffiebar tot all-you-can-eatconcept. Naast deze categorieën heeft u ook nog de mogelijkheid om meubilair, hygiënemiddelen en koksbenodigdheden aan te schaffen.

Bestel uw benodigdheden bij dit familiebedrijf

Bij Horeca Koeling bent u verzekerd van 100% prijsgarantie voor uw apparatuur in de horeca. Dit betekent dat u in heel België geen lagere prijzen vindt dan bij deze aanbieder. Daarnaast geniet u van premium service zoals zeer snelle bezorging en uitgebreide garantievoorwaarden tot wel twee jaar op diverse merken. Dit familiebedrijf heeft de klant op nummer één staan en dat merkt u! Bestel uw horecabenodigdheden vandaag nog en start snel met de verwezenlijking van uw droom.

https://www.horecakoeling.be/