Entertainmentservice
Image default
Entertainment

Voor een goede prijs een springkasteel huren in de Kempen

Krik het volgende feestje of familie-evenement in de Kempen op door een springkasteel te huren waar groot en klein zich uren mee zal amuseren. Bij It Takes 2 in Geel vind je tal van leuke springkastelen en andere opblaasbare tuigen. Of je nu van sporten houdt of eerder kleine duo-spelletjes, je vindt er vast iets dat zal aansluiten bij die interesses. Bekijk snel even de website van dit bedrijf en waan je tussen al het spelplezier!

Uren spelplezier voor groot en klein

Als je een kijkje gaat nemen op de website van It Takes 2, zal je zien dat ze een heel uitgebreid gamma hebben. Je vindt er bijvoorbeeld ook uitdagende stormbanen. Daag zo vrienden of een familielid uit en kijk wie er het snelste doorheen heel het parcours geraakt. Plezier verzekerd! Verder vind je er ook nog leuke sportspeeltuigen. Als je kleintje van voetballen of dartsen houdt, vind je er leuke opblaasbare velden of dartsborden waar je elkaar ook op het sportveld kan uitdagen. Tot slot vind je er uiteraard een gigantisch gamma aan springkastelen. Het springkasteel dat je kan huren bij hen in Geel is altijd netjes onderhouden en wordt geplaatst waar je maar wil. Ze zijn er ook in allerlei thema’s, kleuren en met of zonder glijbaan. Je kan dus zelf kijken in het assortiment en het springkasteel kiezen dat je het meeste aanspreekt.

Huur je favoriete springkasteel

Wil je een springkasteel huren in de Kempen bij dit bedrijf? Kijk dan welk springkasteel of ander opblaasbaar toestel het meeste je aandacht grijpt. Door even te bellen naar dit bedrijf kom je te weten of het desbetreffende toestel nog beschikbaar is op de dag van je evenement. Als dit het geval is, wordt alles verder geregeld. Is dit niet zo, dan kijken de werknemers van dit bedrijf of ze je een alternatief springkasteel kunnen bezorgen, waar minstens evenveel plezier op gemaakt zal worden.

https://ittakes2.be/