Entertainmentservice
Image default
Business

Basiq Cleaning helpt bij graffiti op uw huis

Wanneer je graffiti op je huis hebt en dit eraf wil hebben moet je Basiq Cleaning inschakelen. Dit is namelijk een professioneel schoonmaakbedrijf dat hier wel raad mee weet. Het is natuurlijk niet leuk als iemand je huis als een soort van tekening heeft gezien. Dat is ook de reden dat dit artikel is geschreven. Dit artikel zal laten inzien waarom je Basiq Cleaning in moet schakelen en het niet zelf moet gaan proberen.

De schade

Het is natuurlijk niet leuk wanneer je ongevraagd graffiti op je eigen huis hebt gekregen. Je bent natuurlijk trots op je huis en wilt niet dat mensen hier een kleurplaat van maken. Basiq Cleaning is daarom de manier waarop je het schoon kunt krijgen. Het is ook mogelijk om het zelf te proberen, maar het verleden laat weten dat dit het over het algemeen alleen maar erger maakt. Ondanks dat het een vorm van kunst is willen de meeste mensen dit niet op hun huis hebben. In de volgende alinea wordt er duidelijk hoe Basiq Cleaning dit aanpakt.

De aanpak

Basiq Cleaning maakt gebruik van een speciale aanpak. Dit komt doordat ze milieuvriendelijk te werk willen gaan. Daarom maakt Basiq Cleaning gebruik van de thermoschock-methode. Deze methode houdt in dat er gebruik gemaakt wordt van oververhitte, energievolle waterdruppels die gedoseerd tegen de plek worden gespoten. Door deze methode te gebruiken zal de graffiti volledig weg zijn en is er geen schade gemaakt aan het milieu door Basiq Cleaning.

Andere objecten

Het is natuurlijk ook mogelijk dat de graffiti op een andere plek zit dan het huis. Dit is voor Basiq Cleaning geen probleem. Ze kunnen namelijk op ieder object de methode gebruiken met een goed resultaat. Objecten zoals muren, gevels, garages, treinen en bussen. Niets is te gek. Door de jarenlange ervaring is het van ieder object mogelijk de graffiti te verwijderen.