Entertainmentservice
Image default
Business

Het schaakspel

Een van de meest leuke sporten om te beoefenen is toch echt het schaakspel. En waar beter om schaakspellen te kopen, dan bij de Schaakkoning? We zijn letterlijk dé koning in de verkoop van schaakspellen, en schaak gerelateerde producten. Het is bij ons niet alleen mogelijk om complete schaakspellen te kopen in verschillende uitvoeringen, maar ook om losse borden of schaakstukken te bestellen. We begrijpen namelijk hoe vervelend het is om een schaakspel niet meer goed te kunnen gebruiken doordat het bord stuk is, of omdat er een pion mist. Daarom zijn die eenvoudig te bestellen via onze webwinkel! Waar nog veel meer leuke producten te krijgen zijn die te maken hebben met schaken!

Het schaakspel en nog veel meer

Het schaakspel is één van de dingen die je kunt krijgen in onze webshop. Naast een simpele uitvoering in het hout met houten schaakstukken kunnen ook magnetische schaakspellen bij ons gekocht worden, die zijn vooral heel handig om op reis meer te nemen omdat de stukken lekker blijven zitten op het bord, ook in de auto of in het vliegtuig. Ook hebben we een aantal combispellen waarin de doos niet alleen een schaakspel bevat, maar ook een aantal andere spellen! We hebben niet alleen de 3-in-1 set, maar ook de vier, vijf én zes-in-1 schaakspellen. Ideaal om als cadeau te geven aan iemand die jarig is, want er zit meer speelplezier in één doos. Ook andere variaties zijn mogelijk, zoals KUBB Vikingen of zelfs laser chess. Je hoort het goed, een schaakspel waar lasers ook onderdeel van het spel zijn.

Schaak met je kinderen

Het is voor kinderen ook ontzettend goed om te leren schaken vanaf een jonge leeftijd. Het kan de ontwikkeling verbazingwekkend genoeg bevorderen, en het geeft een kleine voorsprong op school. Kinderen die vanaf een jonge leeftijd hebben leren schaken zijn namelijk getraind in probleemoplossend denken, strategisch inzicht én vooruit leren denken. Het is ook een goede oefening in voor langere periodes geconcentreerd bezig te kunnen blijven met één ding. Tegenwoordig met mobieltjes en iPad kunnen veel kinderen niet meer dan 5 minuten met 1 ding bezig zijn, schaken kan dat veranderen.