Entertainmentservice
Image default
Bedrijven

Professionele verhuur van geluid, licht en audiovisueel voor uw bijeenkomst in Rotterdam

Hoe moet uw evenement eruit komen te zien? Hoe kunt u de juiste sfeer creëren? Inderdaad, door de juiste licht- en geluidinstallatie neer te zetten. Maar vergeet ook niet om aan audiovisuele oplossingen te denken. Zeker wanneer er een beurs, presentatie of congres op de planning staat, is het verstandig om uw PowerPoint presentatie, film of fotocollege op een groot scherm te laten zien. Dus voor de verhuur van installaties voor geluid, licht en audiovisueel kiest u voor Lion Facilitair B.V., hét bedrijf uit Rotterdam. U wilt uw bezoekers toch ook een onvergetelijke beleving meegeven?

Schakel dit bedrijf in voor de verhuur van geluid installaties nabij Rotterdam

Staat er binnenkort een feestelijke gelegenheid op de planning? Dan wilt u natuurlijk wel dat het geluid op en top geregeld is. Hiermee kunt u uw bezoekers namelijk een echte beleving meegeven. Bij Lion Facilitair B.V. huurt u speakers, monitors, mengpanelen, microfoons en versterkers. Oftewel, alles om uw evenement tot een groot succes te maken! De specialisten gaan continu op zoek naar de beste oplossing om de geluidsinstallatie met zo min mogelijk handeling op te zetten. Ook betreft de presentatie kunt u de verhuur van installaties voor het geluid van uw evenement in Rotterdam met een gerust hart uit handen geven.

Verhuur van installaties voor geluid en licht voor uw event in de omgeving van Rotterdam

Belangrijke elementen tijdens een evenement zijn geluid en licht. Maar wie schakelt u hiervoor in? Lion Facilitair B.V. natuurlijk! Al jarenlang zorgt dit bedrijf ervoor dat de bezoeker een unieke ervaring beleeft. Met het juiste licht kunt u namelijk eenvoudig de juiste sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan spots of het uitlichten van sprekers. Maak uw wensen kenbaar aan de specialisten van Lion Facilitair B.V. en ontvang een uitgebreid lichtplan. Vergeet ook niet om aan de verhuur van installaties voor het geluid van uw evenement in Rotterdam te denken. Zo weet u zeker dat de sprekers op uw evenement, de muziek en de geluidseffecten goed te horen zijn.