Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Uw bomen laat u rooien door groenspecialist uit omgeving Den Haag

Wilt u een aantal bomen in uw tuin in Den Haag of omstreken laten rooien? Omdat u merkt dat er een aantal bomen ziek zijn? Of omdat u uw tuin laat opknappen? Dan kunt u bomen laten rooien door Madestein Groenprojecten nabij Den Haag. Deze firma heeft kennis van zaken en beschikt over de juiste machines, waardoor uw bomen op een veilige én verantwoorde manier gerooid worden. Maar boomverzorging is niet de enige specialiteit van deze hovenier. Lees snel verder en kom erachter wat zij voor u kunnen betekenen wat betreft boomverzorging en de verdere werkzaamheden in uw tuin.

Bomen rooien met boomverzorging van hovenier uit de buurt van Den Haag

Madestein Groenprojecten controleert graag uw bomen middels een boomveiligheidscontrole. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de VTA-methode. Door deze methode wordt de vitaliteit en de conditie van uw bomen visueel beoordeeld. Een aantal zaken waar tijdens de controle op gelet wordt tijdens de controle zijn de schors, de aanhechting van de takken, de plaats van de boom en de eventuele aanwezigheid van zwammen. Als er geen gebreken worden aangetroffen, worden uw bomen goedgekeurd. Als dit niet het geval is, zullen de groenspecialisten uit omgeving Den Haag uw bomen rooien.

Wist u dat de specialist uit regio Den Haag meer doet dan bomen rooien?

Normaal schakelt u voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin meerdere partijen in. Maar vandaag de dag hoeft u voor deze drie werkzaamheden slechts één hovenier in te schakelen, namelijk Madestein Groenprojecten. Samen bespreekt u uw wensen, waarna zij aan de slag gaan met een doordacht tuinontwerp. Als u deze heeft goedgekeurd, wordt uw tuin compleet aangelegd. Natuurlijk wilt u vervolgens het hele jaar door genieten van uw prachtige tuin. Als u geen groene vingers heeft of er weinig tijd voor heeft, verzorgt de hovenier het tuinonderhoud. Zo kunnen zij de bomen in uw tuin in Den Haag snoeien en rooien, onkruid wieden en uw bestrating onderhouden. Neem gerust eens contact met hen op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.