Entertainmentservice
Image default
Winkelen

Nieuwste trend overgewaaid uit Copenhagen

Hebben jullie al gehoord over de nieuwste sneaker trend, overgewaaid vanuit Copenhagen? Ik heb het over de ARKK sneakers voor de mannen. Recent zijn ze te koop in Nederland en ze vliegen de winkel uit. Dit is uiteraard niet voor niks! Alle voordelen van de ARKK sneakers voor heren op een rijtje:

De aller populairste sneakers van nu!

Ben jij iemand die graag met de nieuwste modetrends mee wil gaan? Vind jij het een uitdaging om als één van de eerste de nieuwste items in het bezit te hebben? Dan ben je helemaal ready met de ARKK heren sneakers. Door het design en basic kleuren kan je het goed combineren met eigenlijk alle stijlen. 

Nooit meer pijnlijke voeten

De ARKK sneakers hebben zo’n goed voetbed dat je er gewoon gemakkelijk een marathon mee zou kunnen rennen. Het voetbed is namelijk gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De steun die de schoen geeft aan zowel de voet als de enkel zorgt voor het gevoel van het dragen van pantoffels. Daarnaast is de ventilatie van de schoenen erg goed, nooit meer stinkvoeten dus. Toch zijn de ARKK sneakers helemaal waterdicht! Na een dag werken of na andere activiteiten hebben uitgevoerd, heb je geen eens het gevoel dat je de hele dag op je voeten hebt gestaan. Een kleine tip, voor drukke dagen is het belangrijk om de ARKK sneakers stevig aan te trekken door middel van de veters. Dit zorgt voor nog meer steun en dus nog meer comfort!

Voor alle seizoenen geschikt

Zelfs in de winter kun je deze geweldige sneakers dragen. De grootste reden hiervan is dat ze goed waterdicht zijn. Daarnaast is de zool gemaakt voor het uitglijden tegen te gaan. Je kunt dus met een gerust hart door de sneeuw heen rennen. In de herfst heb je ook geen last meer van gladde blaadjes op de grond. Als je werkt in een omgeving waar water aanwezig is, ben je ook safe. Veel in horeca worden de ARKK sneakers ingezet, eigenlijk door alle bovenstaande redenen. 

Safe the planet

Voor vele is het tegenwoordig belangrijk om rekening te houden met het milieu. De sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen. Vele materialen zijn gerecycled. Er is helaas al veel te veel troep op aarde, dan kun je het maar beter hergebruiken. Uiteraard zijn de producten die niet gerecycled zijn volledig gecontroleerd op herkomst en of de bedrijven wel een eerlijke arbeid verrichten. Je kunt de sneakers dus met een gerust hart dragen.