Entertainmentservice
Image default
Business

Kies uit verschillende dansstijlen bij de dansschool in Lelystad

DD Dance Studio is dé dansschool in Lelystad waar jong en oud van harte welkom is. Je hebt de keuze uit het volgen van verschillende dansstijlen, waaronder streetdance, klassiek ballet, hiphop, breakdance, pamperdance en Modern Jazz. Het team doet er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken en geeft op een leuke en laagdrempelige manier les.

De dansschool in Lelystad werkt met verschillende dansniveaus

Of je nu net komt kijken in de wereld van het dansen of al enige ervaring hebt opgedaan, dankzij de verschillende dansniveaus is er voor iedereen een passende les te volgen. Er wordt in de dansschool in Lelystad gewerkt met recreatie, selectie, topselectie, pré-selectie en wedstrijdteams. Het team van DD Dance Studio in Lelystad vertelt je graag meer over deze teams als je een keertje langskomt in de uitnodigende dansstudio.

Kom langs voor een gratis proefles

Wil jij graag een van de lessen volgen of kan je zoontje of dochtertje niet wachten om lekker te gaan dansen? In beide gevallen zijn jullie van harte welkom tijdens een gratis proefles. Hier kun jij of kan je kindje ervaren hoe een les eruit ziet en of het net zo leuk is als verwacht. Heb je op voorhand vragen over het lesaanbod of zijn er overige vragen? Neem gerust eens een keer contact op met het gastvrije team van DD Dance Studio in Lelystad.