Entertainmentservice
Image default
Business

Breaktank voor in uw woning

Kies voor een breaktank in uw woning en u zorgt ervoor dat u nooit meer verontreinigd water in uw leidingen hebt zitten. Met breaktanks kunt u namelijk voorkomen dat afvalwater terugstroomt en zodoende voor een vervuild waterleidingnet zorgt. Men kan deze handige vaten gebruiken als een veiligheidsmaatregel om een woning blijvend te voorzien van drinkwater.

Deze breaktanks worden tussen watermeters en aftappunten geplaatst. Daar zorgen ze voor een onderbreking in het waternetwerk, opdat vuil water daar niet in kan stromen. Ze worden ook wel breektanks, onderbrekingstanks of disconnectietanks genoemd. Het is noodzakelijk om zo’n installatie te hebben en in sommige gevallen is het zelfs verplicht. Wilt u dus een breaktank voor uw woning kijk dan eens bij ons.

Neem een breaktank

Het is zeer voordelig om een breaktank te nemen. Zo’n apparaat zorgt ervoor dat verontreinigd water niet uw waterleidingen in kan stromen vanwege het onderbrekingsmechanisme. Neem daarom een breaktank en zorg voor een veilige watertoevoer in uw woning. Daarbij kunnen nog andere zaken worden aangeschaft zoals de regenwatersystemen, de grijswatersystemen en andere middelen die voor een huishouden gekocht kunnen worden om voor een rendabele woning te zorgen. Als men dus een breaktank kan gebruiken of wat anders dan kan men daarvoor zeker bij ons terecht. Zo kunnen onze monteurs ook nog eens aan de slag indien u het een en ander aan uw huis gedaan wil hebben om bijvoorbeeld breaktanks en andere watersystemen te installeren.

Ga naar de site

Ga naar onze site over breaktanks en aanverwante onderwerpen. U kunt daar dan terecht wanneer u een installatie nodig hebt of als u een monteur zoekt om u te helpen. Wat het ook is dat u nodig hebt bij ons kunt u het vinden. Ga daarom voor breaktanks en andere opslagmethoden voor water eens naar onze website en leer meer over wat wij u kunnen bieden.