Entertainmentservice
Image default
Aanbiedingen

De eerste rijles bij Rijschool Leidschendam

De eerste les bij Rijschool Leidschendam

 

Je bent door de intake heen gekomen en staat vol goede moet klaar voor de eerste rijles. Bij rijlessen Voorburg krijg je de auto van jouw keus en komt naar je toe gereden en jij mag er bijna instappen. Het is altijd zo dat we de eerste les rustig beginnen en kijken wat je al kunt in de auto zelf. We kiezen nooit voor gevaarlijke situaties en mijden de snelwegen. Ook houden we rekening met een tijdstip waarop het niet zo druk is op de weg en we geen files tegen gaan komen tijdens de rijles.

 

 

 

 

Hoe start de rijles Leidschendam als je de eerste les gaat volgen

 

We rijden uiteraard door Leidschendam, maar de start van de rijles is op een bekende plek, namelijk je voordeur. In de auto zit al een andere passagier die meerijdt naar jouw huis. Het is de bedoeling dat die ook weer thuisgebracht gaat worden. Op deze manier kun je lessen vanaf je voordeur.

Om dit te kunnen realiseren nemen we klanten aan binnen een straal van 20 kilometer van Rijschool Leidschendam.  

Bij rijles Leidschendam maken we het graag makkelijk voor de klant en zorgen we ervoor dat het lessen zo min mogelijk moeite kosten. Het volgen van een les is namelijk al best intensief. We zijn altijd op de hoogte van de actuele verkeersinformatie. Op die manier kunnen we de files in de omgeving ontwijken en sta je niet je hele rijles stil te luisteren naar de nieuwe hits op de radio. We willen wel waar voor je geld.

https://drivercompany.nl/rijschool-leidschendam-voorburg/