Entertainmentservice
Image default
Business

Belangrijke ontwikkelingen binnen ICT-dienstverlening

Belangrijke ontwikkelingen binnen ICT-dienstverlening

De wereld van ICT-dienstverlening maakt altijd ontwikkelingen door. Voor zowel ICT-dienstverlener, als klant is het essentieel om bij te blijven binnen deze grote veranderingen. Om daadwerkelijk relevant te blijven in de ICT-wereld is het essentieel om regelmatig onderzoek te doen naar deze nieuwe ontwikkelingen. Het lezen van artikelen als deze is daar een voorbeeld van. Dit artikel licht namelijk belangrijke ontwikkelingen binnen ICT dienstverlening toe. Lees ook verder over de meest moderne camerabewaking

Steeds meer dienstverlening in de cloud

Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van applicaties in de cloud, wordt steeds groter. Dit is niet meer dan logisch, als de voordelen van het gebruik van de cloud duidelijk worden. Een flinke kostenbesparing is het grootste voordeel ten opzichte van applicaties die niet in de cloud gebruikt worden. Daarnaast is de toename van veiligheid een belangrijk gevolgen van dienstverlening in de cloud. Men denkt wel eens dat werken in de cloud minder veilig is, maar de veiligheid van de datacenters is vaak prima in orde en beter dan de beveiliging van gegevens op een ‘normaal’ kantoor.

Nieuwe vormen van betalen

Tegenwoordig wordt steeds minder ‘per uur’ betaald voor ICT-dienstverlening. Het kopen van een ICT-omgevign wordt populairder en daarnaast wordt vaak gewerkt met een ‘pay-as-you-go’ model om de kosten van de dienstverlening te verrekenen.  

Uitbesteden van de gehele ICT-dienstverlening

Het volledig uitbesteden van de dienstverlening is voor veel bedrijven aantrekkelijker aan het worden. Het zelf verzorgen van de ICT-dienstverlening is voor veel bedrijven vanwege de kosten niet haalbaar. Grotere bedrijven in markten, houden vaak de voorkeur voor het zelf verzorgen van de ICT. Kleinere bedrijven zijn genoodzaakt om een deel, of de hele ICT-dienstverlening uit te besteden.

Een aantal belangrijke ontwikkelingen zijn dus op het gebied van ICT-dienstverlening te noemen. De dienstverlening op ICT-gebied gaat steeds meer richting de cloud verschuiven. Daarnaast is het mogelijk om via nieuwe vormen te betalen en wordt het uitbesteden aan een ICT bedrijf populairder. Een ICT-bedrijf dat altijd goed op de hoogte is van deze ontwikkelingen (en vele andere), is ADTS. Neem gerust contact op met ADTS, om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.adts.nl/