Entertainmentservice
Image default
Business

Dienstencheques

Toen ik een jaar geleden van job veranderde wist ik dat ik meer uren zou moeten werken én vaker onderweg zou zijn. Ik maakte de keuze heel bewust maar wist wel dat ik een oplossing zou moeten zoeken voor die extra uren, want ik had natuurlijk ook nog een huis te onderhouden. Omdat ik in mijn nieuwe baan meer zou gaan verdienen, leek het mij handig om op zoek te gaan naar een poetshulp die het huishoudelijk werk van mij kon overnemen.

Ik schuimde eerst de advertenties van poetsvrouwen in de krant en op het internet af, maar kreeg daar niet zo’n gevoel bij. Wat als ik iemand onbetrouwbaar in huis zou halen? Ik gooide het dus over een andere boeg en ging op zoek naar een professioneel bedrijf. Zo kwam ik terecht bij Group F, een bedrijf dat werkt met dienstencheques. Ik was niet helemaal met de werking van dat systeem, maar ik werd goed geholpen en kreeg de nodige uitleg. Intussen heb ik een betrouwbare poetshulp die elke week enkele uurtjes komt poetsen en strijken.

Het huishoudelijk werk dat ik niet meer kan doen omdat ik meer werk, wordt overgenomen door de poetshulp en ik betaal na fiscale aftrek nog geen 7 euro per uur. Voor mij is dit een ideale oplossing om aan mijn carrière te werken zonder thuis te komen in een vuil huis. Ik zou niets anders meer willen! Voor meer informatie over huishoudhulp met dienstencheques en het bedrijf Group F, surf naar onze website.

http://www.group-f.be/dienstencheques