Entertainmentservice
Image default
Business

Laat nu je visitekaartjes online afdrukken!

Een visitekaartje is iets dat vaak wordt onderschat. Dit is erg zonde, want een visitekaartje kan erg veel voor jezelf en voor je bedrijf betekenen! Je kunt met een visitekaartje namelijk echt een indruk bij iemand achterlaten. Deze kan zowel negatief als positief zijn, maar we gaan natuurlijk voor een positieve indruk! De kans op een positieve indruk wordt het grootst wanneer het visitekaartje er professioneel, netjes en overzichtelijk uitziet. Er moet nuttige informatie opstaan en deze informatie moet ook netjes en overzichtelijk op het visitekaartje worden afgebeeld.

Uiterlijke kenmerken

De uiterlijke kenmerken van een visitekaartje zeggen erg veel. Het is daarom bijvoorbeeld aan te raden om bij het afdrukken van visitekaartjes rekening te houden met het papier soort. Het is namelijk aan te raden om een stevige papier soort te nemen, zodat het visitekaartje zo lang mogelijk mee gaat!

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het visitekaartje enkel- of dubbelzijde te laten bedrukken. Tevens heb je de keuze om het visitekaartje staand of liggend de laten bedrukken. Een liggend visitekaartje komt het vaakste voor, maar daarom kan het juist een leuke wending geven om het visitekaartje juist staand te laten afdrukken. Hiermee trek je zeker de aandacht!

Het volgende punt waar je aan moet denken, is de afwerking. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het visitekaartje te voorzien van dubbelzijdige matlaminaat of dubbelzijdige UV-lak. Een andere optie is om je visitekaartje te voorzien van linnen laminaat of enkelzijdige foliedruk. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de afwerking over te slaan. Dit zal waarschijnlijk wel een aantal euro’s schelen in het totaalplaatje.

Denk je dat het afdrukken van visitekaartjes ook iets voor jou is? Wacht dan niet en laat ook jouw eigen ontworpen visite kaartjes afdrukken, hier steel je zeker de show mee!

{{externalimage}

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/