Entertainmentservice
Image default
Business

24 uur slotenservice

Wilt u een allround 24 uur slotenservice inschakelen? Bij ons goedkope slotenmakersbedrijf uit de buurt kan dat. Bel ons op en laat een spoed slotenspecialist eraan komen.

Van deze 24 uur slotenservice kunt u de hele dag door gebruik maken. Is het zo dat u uw voordeur niet meer in komt, omdat het sleuteltje is afgebroken en u deze niet weet eruit te halen? In zo’n geval kan een expert u van dienst zijn en ervoor zorgen dat het restant van de sleutel eruit gehaald wordt. Indien het slot dusdanig beschadigd is kan men tevens overwegen om de sloten te laten vervangen middels onze slotendienst.

Luxe sloten aanleggen

Als u echt een zeker gevoel wilt hebben wanneer u zich in uw huis bevindt kunt u sloten voor het luxere segment aanleggen. Zo komt het slot met een meerpuntssluiting in aanmerking als u bang bent voor het intrappen of het inbeuken van uw voordeur. Ingeval dat u hiervoor kiest hebt u een deur waarvan er op meerdere plekken een bevestiging in de deurpost zit. Wanneer er tegen zo’n deur wordt aangetrapt of tegen gebeukt zal deze de klap over meerdere van de bevestigingen verdelen waardoor de druk op het hoofdslot verlicht wordt. Hierdoor is het veel lastiger om zo’n deurbeveiliging neer te halen. Wilt u dit ook? Laat dan gauw een slotenmaker voor goedkope 24 uur slotenservice langskomen.

Allround slotenmaker

We leggen niet alleen luxe sloten aan, maar we doen ook alledaagse klussen om de woonbeveiliging van uw pand aanzienlijk te versterken. Zo kunnen we uw deuren openen ingeval u daarvoor geen sleutel meer hebt. Verder is het mogelijk om een spoed slotenmaker over te laten komen wanneer u onderhoud wilt laten plegen aan uw huisbeveiliging. Maar uiteraard is het prettigste nog wel dat onze 24/7 allround slotenmakers hun 24 uur slotenservices kunnen verlenen op momenten dat u er het meest om verlegen bent, bijvoorbeeld in de nacht of na werktijd.