Entertainmentservice
Image default
Business

broste servies

Broste servies met karakter. 

Bent u op zoek naar een uniek servies om indruk te maken op uw gasten? De servieslijn van Broste laat u trots zijn dit servies op tafel te zetten. Het Broste servies is met de hand gemaakt met oog voor detail. Elk onderdeel van het Broste servies heeft unieke kenmerken waardoor geen kopje hetzelfde is.  Ippyswoondeco.nl heeft het ruimste assortiment Broste serviesdelen. Ontdek de verfijnde nuances in het glazuur van het Broste servies. Het Broste Esrum servies heeft een stoer uiterlijk met opvallend tweekleurig ivoor wit en grijs aardewerk. Broste Nordic is met de hand geglazuurd dat kleurnuances geeft in elk kopje, schotel, schaal of eierdopje. Broste Copenhagen heeft een rustgevend karakter en is verkrijgbaar in een ruime collectie servies onderdelen. 

Water servies van Broste

Het water servies van Broste heeft bubbels in het glaswerk dat een speels effect geeft. Broste speelt met kleur, structuur en decoratie voor het mooiste resultaat in glaswerk. Net als het glaswerk heeft ook het aardewerk zijn unieke vormgeving. 

IPPYS woondeco. 

Ippyswoondeco.nl is een eigentijdse woonwebwinkel met voornamelijk Scandinavische merken. Het Scandinavische merk Broste is dan ook een mooie aanvulling op het uitgebreide assortiment van IPPYS.  IPPYS heeft passie voor woondecoratie en staat ten alle tijden klaar om je van advies te voorzien. Bezoek ippyswoondeco.nl voor inspiratie en de mooiste woonaccesoires.