Entertainmentservice
Image default
Business

Kantoor te huur zonder verhuurmakelaar

Als wij zeggen kantoor te huur, dan bedoelen we eigenlijk: ontzettend veel kantoren te huur. Bij SKEPP zijn er op dit moment namelijk maar liefst 2000 kantoorpanden en meer dan 10.000 kantoorruimten te huur. Hoe je hieruit het voor jou beste kantoorpand kiest? Wij helpen graag in je zoektocht!

Jouw kantoor naar keuze

Uit zoveel kantoorpanden is het natuurlijk lastig om direct de juiste keuze te maken. Daarom kun je online gemakkelijk de opties selecteren. Laten we beginnen met de stad waarin je kantoor wilt houden. Antwerpen als een van de meest populaire locaties voor bedrijven, Brussel als hoofdstad van Europa of misschien Brugge, de grootste stad van de provincie West-Vlaanderen. Wist je trouwens al dat Hasselt in opkomst is als kantorenlocatie? Het zijn slechts enkele van de steden waarin SKEPP beschikbare panden heeft. Het fijne is dat SKEPP al jaren in de branche werkt en dus precies weet wat de kenmerken van de verschillende locaties zijn. Naast de stad, is de locatie ín die stad natuurlijk van belang. Moet je dichtbij het vliegveld zijn? Is een plek in het centrum belangrijk? Of moet je gauw de snelweg op kunnen? Wellicht is een rustgevende ruimte meer aan je besteed? Het is aan te raden om hier vast over na te denken alvorens je een keuze maakt.

Vrijblijvend advies

Bij het maken van de beste keuze hoort het inwinnen van het juiste advies. Dit kan bij SKEPP, en nog vrijblijvend ook. De experts staan voor je klaar om je te voorzien van informatie en advies op maat. Of je nu een vraag hebt over het aanbod in het algemeen of over een specifieke kantoorruimte. De specialisten van SKEPP kennen het aanbod erg goed en dus kunnen ze je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. Door de zorgvuldig gegeven informatie, kwalitatief beeldmateriaal en een virtuele 3D rondleiding krijg je een zeer compleet beeld van de te verhuren ruimte. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een echte rondleiding te krijgen onder begeleiding van onze medewerkers. Proef de sfeer, bekijk de ruimte en wellicht zie je jezelf al helemaal zitten.

https://skepp.com/be/