Entertainmentservice
Image default
Groothandel

Houtpellets kopen is de nieuwe trend

Houtpellets kopen is onderdeel van de nieuwe trend waarbij we tien keer nadenken of onze acties invloed hebben op het milieu en of we duurzaam bezig zijn. Soms is deze trend zeker wat vermoeiend, maar in het geval van overstappen naar de biobrandstof houtpellets is het zeker geen overbodige luxe. Er zit namelijk een kern van waarheid in alle discussies over het milieu en de ecologische voetafdruk die we achterlaten. Houtpellets kopen voor uw kachel in plaats van gas te gebruiken of houtblokken te kopen en/of hakken, is namelijk op meerdere punten niet alleen makkelijker, maar ook beter voor het milieu. En dan zal het u misschien verbazen dat het ook nog eens veel beter is voor uw portemonnee.

Nog wat overtuiging nodig?

Dat is niet erg, er zijn veel voordelen die u zeker zullen overtuigen om over te stappen op houtpellets als brandstof voor uw houtkachel (of cv). Te beginnen bij uw gezondheid, houtblokken in de kachel produceren relatief veel rook en veroorzaken soms vonken en gesis omdat het in de aard van hout zit. Niet zo heel veilig met kinderen en huisdieren in de kamer. Er zijn genoeg horrorverhalen over branden die op deze wijze zijn ontstaan. Ten tweede, houtpellets kopen die gemaakt zijn van houtafval zijn nog beter voor het milieu. Hout wat anders weggegooid zou zijn, beland dan bij u in de kachel in de vorm van houtpellets. Er worden dus geen extra bomen gekapt om u in uw brandstofbehoefte te voorzien. Als laatste is houtpellets kopen een veel minder intensieve klus dan bijvoorbeeld houtblokken te kopen of produceren. U hoeft geen houthakker meer te spelen of uw rug te beschadigen door ermee te slepen. Ideaal toch, die houtpellets?

Informeer bij Gedizo

Een bedrijf dat duurzame houtpellets verkoopt is Gedizo. Gedizo’s houtpellets zijn gemaakt van afvalhout en zijn van de hoogste kwaliteit, u weet dan ook zeker dat u waar voor uw geld krijgt. U hoeft ook niet zelf de houtpellets te gaan kopen, een belletje is genoeg en zorgt ervoor dat u binnen een paar dagen uw bestelling voor de deur heeft staan. Door klanten die u voor gingen is Gedizo goed beoordeeld op klantvriendelijkheid, snelle levering en goede kwaliteit. Wat wilt u nog meer?

https://gedizo.nl/