Entertainmentservice
Image default
Business

Ontdek de passie van tango in een dansschool in Den Haag

Iedereen houdt wel van een show, maar niet iedereen kan er eentje geven. Dat maakt het des te leuker wanneer u een act vindt die aan uw verwachtingen voldoet. Zeker als u een evenement organiseert, is het leuk om origineel uit de hoek te komen. Met een tango dansshow bijvoorbeeld! Carlos & Mirella bieden tangolessen aan in Den Haag en verzorgen ook tangolessen in Rotterdam. Hier kan u via een workshop kennismaken met een echte Argentijnse tango: passioneel, energiek en vooral onvergetelijk.

Shows en evenementen

Ook bij een evenement kan een mooie tango de kers op de taart vormen. De tango is een originele, maar toch klassieke act die door iedereen kan worden geapprecieerd. U kan daarom ook voor tango’s in Amsterdam of een tango in Utrecht bij Carlos & Mirella terecht. Deze dansers verzorgen een spectaculaire show voor uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest of andere evenementen.

Zelf tango leren dansen

U kan natuurlijk ook zelf aan de slag. De Argentijnse tango is een prachtige dans die veel emotie met zich meebrengt. Het is niet alleen indrukwekkend: het vergt ook een hoop precisie. Een echte uitdaging dus! Met een goede leraar bent u echter zo op weg gezet en leert u snel bij. Zelfs als teambuildingactiviteit is tangodansen ideaal. U leert anderen namelijk al snel beter kennen door met ze te dansen. De tango vergt ook teamwerk. Sterker nog: een goede tango vereist dat beide danspartners samenwerken en goed op elkaar inspelen.


https://carlosymirella.com/home/