Entertainmentservice
Image default
Business

Oude mobiel verkopen?

Je hebt inmiddels al een tijdje een nieuwe mobiel en je komt je oude mobiel nog wel eens tegen. Je denkt bij jezelf: “Zal ik die oude mobiel verkopen?”. Maar hoe en aan wie? Je kunt ervoor kiezen om je mobiel via een recycle bedrijf op internet te verkopen. Je krijgt dan een eerlijke prijs voor je oude mobiel die je toch niet meer gebruikt.

Waarom zou ik mijn oude mobiel via een recycle bedrijf verkopen?

Je oude mobiel verkopen via een recycle bedrijf heeft verschillende voordelen. Ten eerste levert het verkopen van je oude mobiel jouw altijd geld op, ongeacht de conditie van je mobiel. Zelfs als je mobiel niet meer intact is kun je jouw oude mobiel nog verkopen. Ten tweede is het goed voor het milieu. Tegenwoordig zijn er miljoenen mobieltjes in omloop, die vaak op de vuilnisbelt terecht komen. Als je jouw oude mobiel verkoopt dan zorg je ervoor dat deze gerecycled wordt en dat is goed voor het milieu. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

Hoe werkt het verkopen van je oude mobiel?

Het verkopen van je oude mobiel is heel simpel. Je gaat naar één van de vele recycle sites en meld je oude mobiel daar aan. Je voert gegevens in over de mobiel die je wil verkopen, waarbij je aangeeft of en waar er schades aan zijn. Aan de hand van deze gegevens krijg je een mooie en eerlijke prijs voor het verkopen van je oude mobiel. Het enige wat je nu nog hoeft te doen om je oude mobiel te verkopen is je mobiel in een envelop stoppen, opsturen en je krijgt zo snel mogelijk het geld op je rekening gestort. Geen gedoe en geen problemen, simpelweg je oude mobiel verkopen door deze in een envelop op de bus te doen. Zo simpel kan het zijn, dus wacht niet langer en verkoop je oude mobiel vandaag nog!

http://www.cashvoormobiel.eu/