Entertainmentservice
Image default
Business

Samsung Galaxy Alpha hoesjes

Samsung Galaxy Alpha smartphone

In 2014 kwam Samsung met de Galaxy-A toestellen. De Samsung Galaxy Alpha was de eerste in deze lijn. Elegant en compact, daar staat deze smartphone voor. Het scherm is 4.7 inch met 312 pixels per inch. De 12 megapixel camera geeft een prima kwaliteit aan foto’s. De behuizing is dun en daarmee zeker stijlvol.

Samsung Galaxy Alpha hoesje

Het Casimoda Samsung Galaxy hoesje beschermt deze smartphone voldoende tegen stoten en krassen. De enorm dunne behuizing maakt de telefoon gevoelig. Een Samsung Galaxy Alpha hoesje lost dit probleem direct op. Zowel de achterkant, de zijkant als het scherm kunnen met een Samsung Galaxy Alpha hoesje beschermd worden. Hierdoor gaat de Alpha langer mee en blijft ook mooier. Jouw smartphone is toch ook kostbaar?

Casimoda telefoonhoesjes

Ga je voor een kwalitatief Samsung Galaxy Alpha hoesje met een uniek design, dan kom je al snel bij Casimoda hoesjes uit. Het Samsung Galaxy Alpha hoesje voor deze smartphone geeft een uitstekende bescherming tegen stootschade en beschermen tegen krassen. Zo worden zowel de behuizing als het scherm bespaard. Het Samsung Galaxy Alpha hoesje heeft de juiste uitsparingen zodat de benodigde kabels aangesloten kunnen worden. Bovendien zijn de knoppen aan de zijkant dankzij de telefoonhoesjes goed te bedienen. De smartphone is door middel van het kliksysteem stevig in het Samsung Galaxy Alpha hoesje vast te zetten. Het Samsung Galaxy Alpha hoesje voor de smartphone is gemaakt van stevig materiaal zodat het tegen een stootje kan. Het Samsung Galaxy Alpha hoesje is afgewerkt met een glossy coating dat uitstekend beschermt tegen krassen. Uitstekende telefoonhoesjes dus.

Stijlvolle telefoonhoesjes voor jouw smartphone

Kies voor stijlvolle telefoonhoesjes. Ga voor een Samsung Galaxy Alpha hoesje met de afbeelding van de actrice Taylor Swift Of Ariane Grande. Of kies een Vogue Samsung Galaxy Alpha hoesje. Bij veel telefoonhoesjes is het mogelijk om de kleur van de bumper uit te kiezen. Het Samsung Galaxy Alpha hoesje met tekst spreekt iedereen aan. Dierenliefhebber of fan van food? Ook dan vind je bij Casimoda het juiste Samsung Galaxy Alpha hoesje. Heel herkenbaar is het Samsung Galaxy Alpha hoesje met de bekende smiley’s van Whatsapp op de achterkant. Graag steekt Casimoda haar klanten via haar telefoonhoesjes een hart onder de riem. Voor extra input ga je voor de telefoonhoesjes”Stay Strong”. Jouw dag begint zeker goed met Casimoda telefoonhoesjes voor jouw smartphone.

Alle Samsung Galaxy Alpha hoesjes worden kosteloos verzonden. De telefoonhoesjes voor de smartphone mogen 14 dagen op zicht gehouden worden. Als dat geen service van Casimoda is!

https://www.casimoda.nl/samsung/