Entertainmentservice
Image default
Business

Restpartij vloertegels online

Met maar klein beetje moeite kunnen we tegenwoordig veel geld besparen op het kopen van vloertegels. Zo is het mogelijk om met vloertegels restpartij flink wat geld te besparen op je aankopen. Je betaalt zeker tot 50% minder en dit kan nog verder oplopen. Je snapt wel dat het hier om veel geld gaat die je kunt besparen.

De bouwmarkten hebben allemaal contracten lopen met de fabrieken en andere leveranciers wat ze verplicht tot het afnemen van nieuwe assortimenten. Als ze dit niet doen kunnen ze later rekenen op hogere prijzen en vallen de kortingen weg. Het is dan ook de ongeschreven regel om de nieuwe assortiment te kopen en consumenten willen natuurlijk ook een nieuwer assortiment. Dit is dus een win voor beide partijen. Alleen lukt het vaak niet om de gehele oude assortiment te verkopen.

De resten van de oude assortiment worden daarom als vloertegels restpartij verkocht. Hierbij worden hoge kortingen toegepast, want anders zou de oude assortiment nooit verkocht worden. De meeste bouwmarkten hebben dan ook een aparte afdeling voor het verkopen van vloertegels restpartij. Dit is meestal een magazijn of ergens achterin. De showroom is natuurlijk bedoeld voor de nieuwe assortiment.

Zo is het mogelijk om met hoge kortingen vloertegels restpartij te kopen.