Entertainmentservice
Image default
Business

Taffe Industriele tafel, industriele tafels,Industriele eettafel op maat

Over Taffe 

Bij Taffe kunt u industriële tafels op maat bestellen. Een tafel op maat wordt geheel naar wens gemaakt. Alles is op ambachtelijke wijze gemaakt, van het gelaste stalen tafelonderstel of gelaste stalen tafelpoten. Niet alleen zijn gelaste stalen tafel onderstellen beschikbaar in het keuze maar ook oude gietijzeren tafelpoten of laser gesneden slaten onderstellen. 

Industriële vergadertafels

Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd. In de werkplek in Heemstede kunnen wij een zeer divers aanbod aanbieden en een tafel geheel naar wens snel leveren.  in de werkplaats wordt het druk gelast gehamerd en geslepen om alle industriele ontwerpen uit te werken.

Er is een ruim aanbod in verschillende tafel tafels industriele tafels vintage design. Onze unieke modellen van eigen ontwerp kunnen met verschillende houtsoorten geleverd worden naast de keuze van de houtsoort kan er ook voor verschillende hout behandelings methode gekozen worden. Naast de behandeling van hout olie kan er ook gekozen worden voor transparante lak. De lak die wij bij de industriele tafel, tafel gebruiken Is dat vast en hittebestendig wat het hout goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er kan namelijk gekozen worden voor een Eiken tafelblad een wagon tafelblad of oud grenen tafelblad. voor een Wagonplanken tafel,  tafelblad kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten onderstellen, ook voor het eiken is dit mogelijk.  voor het eten is er ook  een keuze  in verschillende soorten kleurtinten mogelijk.

 

Restaurant tafels

Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal.

 Levering

Robuuste tafels en vintage tafels worden gemaakt bij Taffe industriële tafels. Voor een unieke eettafel op maat kunt u ons contacten. Taffe Vintage tafels maakt tafels met een stalen onderstel op maat. Oud eiken planken of wagonplanken worden gebruikt als tafelblad. 

Taffe hout afwerking

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd. Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgelakt om het geheel waterdicht te maken.  Heeft u interesse in een solide eettafel of vragen dan kunt u contact opnemen via de website. www.taffe.nl

www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-4104590

http://www.taffe.nl