Entertainmentservice
Image default
Business

Verdeelkasten voor de Bouwplaats

Geen afhankelijkheden op de bouwplaats

Als grote speler op de markt voor bouwplaatsinrichting voor bouwterreinen door heel Nederland heeft AIC een naam hoog te houden als betrouwbare partner en leverancier van een breed assortiment kwalitatief uitstekende machines en materieel voor een zeer gunstige prijs. Neem nu bijvoorbeeld de verdeelkasten. Betrouwbaar en duurzaam. Bij uitstek geschikt om een betrouwbare elektrische infrastructuur op uw bouwplaats mee op te bouwen. Onze tip: kies voor optimale flexibiliteit en dimensioneer de elektrische infrastructuur op uw bouwplaats ruim voldoende en vermijdt afhankelijkheden.

Op elke plek, op elk moment, geen moment te hoeven twijfelen aan voldoende verdeelkasten

Natuurlijk zijn de marges in de bouw smal en moet op de kleintjes worden gelet. Dit laat onverlet dat maar al te vaak in de valkuil wordt gestapt van de eenvoudige besparingen die naderhand geld kosten. De Engelsen hebben daarvoor het gezegd: ‘pennywise, pound foolish’. Want door te beknibbelen op uw elektrische infrastructuur, kunnen activiteiten niet tegelijkertijd worden gepland. Dit kan effecten hebben op de doorlooptijd van uw planning of, nog erger, tot overbelasting van uw netwerk. Kies er daarom voor om ruim voldoende verdeelkasten op uw bouwplaats te mobiliseren en pas eventueel de bouwmeterkast daarop aan, maar laat uw elektrische infrastructuur geen beperking zijn bij de uitvoering. Investeer in kwaliteit en zorg ervoor dat u op elke plek van uw bouwterrein, op elk moment, geen moment hoeft te twijfelen aan de beschikbaarheid van elektra.

Goed advies over verdeelkasten bij AIC

Bij AIC kunt u terecht voor bouwplaatsinrichting. Zo leveren we prima verdeelkasten voor een gunstige prijs door heel Nederland. Maar dat is nog niet alles. Bij AIC kunt u ook terecht voor goed advies. Heeft u vragen over het aantal verdeelkasten dat u op uw bouwplaats moet gebruiken neem dan gerust contact met ons op. We hebben een antwoord of we zoeken het voor u uit. Bel 0341-413341 of mail naar info@aic.nl.