Entertainmentservice
Image default
Business

Verlichtingsadvies van de verlichtingsadviseur

De juiste verlichtingsadviseur voor uw lichtplan? Wat is dat precies en hoe werkt het? BinTTeh helpt particulieren en bedrijven om huizen, kantoren en panden te voorzien van de juiste verlichting. Dankzij de expertise en specialistische kennis in verlichting, kan BinTTch uw ruimte voorzien van de beste verlichting. Een lichtplan laten maken is een aanrader voor iedere woning en bedrijf. 

Technische eigenschappen 

Het lichtplan wordt in overleg tussen de verlichtingsadviseur  en de opdrachtgever opgesteld. U kunt al uw wensen duidelijk maken en deze worden meegenomen in het plan. Het plan bevat de technische eigenschappen zoals de hoeveelheid lichtpunten en schakelaars, het verbruik, het rendement en het comfort. Het budget voor het lichtplan laten maken wordt ook meegenomen in het plan. Ook mogelijke beperkingen en problemen staan in het lichtplan, met de mogelijke oplossingen. 

De ruimte verlicht in 3D

  BinTTecht maakt een 3D model van de ruimte waar u direct het resultaat kunt zien. U ziet welk effect de verlichting op uw ruimte heeft. Hier kunt u direct een sfeerbeleving zien en zien of de verlichting en de kleurtemperatuur past bij het interieur.  Wilt u ook een lichtplan laten maken voor uw woonruimte of kantoor? Neem dan eenvoudig contact op met BinTTech om een lichtplan laten maken. U kunt zowel telefonisch contact opnemen als via een online contactformulier. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en om contact op te nemen.