Entertainmentservice
Image default
Business

Prive auto leasen

Wil je ook genieten van alle voordelen van een auto, maar niet te veel betalen? Kies dan voor het leasen van een privé auto. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag voor jouw wagen zonder additionele kosten. Een prive auto leasen doe je extra voordelig bij XLEasy. Zij bieden een ruim aanbod tegen de beste voorwaarden.

Betaal nooit te veel
Een eigen auto komt samen met veel kosten. Kosten voor pechhulp, reparaties en verzekeringen. Dit wordt allemaal opgenomen in het lease-contract en je betaalt dus maar een bedrag dat al deze kosten dekt. Naast reparatiekosten, pechhulp en verzekeringen, worden ook belastingen, bandenwisseling en spoedhulp geregeld. Je bent nooit extra geld kwijt aan jouw auto.

Duidelijk aanbod
XLEasy heeft een ruim en duidelijk aanbod voor een prive auto leasen. Je kunt eenvoudig online het aanbod zien en de specificaties van de auto’s bekijken. Een prive auto leasen bij XLEasy kan erg eenvoudig. Je ontvangt een duidelijk contract en hebt zo altijd inzicht in zaken. Wil je het contract vroegtijdig beëindigen? Dat kan ook met een opzegvergoeding. Je zit dus nergens aan vast.

Voor meer informatie over een prive auto huren, kun je terecht op de website van XLEasy of telefonisch contact opnemen voor advies op maat.