Entertainmentservice
Image default
Particuliere dienstverlening

Welke energieleverancier heeft hoge welkomstkortingen en is het goedkoopst?

Steeds meer mensen wisselen regelmatig van energieleverancier. Een andere leverancier blijkt nu bijvoorbeeld goedkoper te zijn, of je kunt geen gebruik meer maken van kortingen voor nieuwe klanten, omdat je al heel lang klant bent. Veel energieleveranciers geven hun nieuwe klanten namelijk korting en dit voordeel verdwijnt na verloop van tijd weer. Het is daarom altijd aan te raden om te kiezen voor 1-jarige contracten voor stroom en gas. Dat geeft je de mogelijkheid om de prijzen te vergelijken en zo te ontdekken welke energieleverancier voor jouw huishouden het goedkoopst is. Op deze manier kan je voordeel al snel oplopen tot €300,- per jaar.

Zoek op een handige manier uit welke energieleverancier het goedkoopst is Een ander voordeel van het afsluiten van een 1-jarig contract voor stroom en gas is dat je dan optimaal profiteert van welkomstkortingen. Maar welke leverancier geeft de hoogste welkomstkortingen? Vind de goedkoopste energieleverancier met de handige tool van Welke Energieleverancier. Deze tool geeft duidelijk aan bij welke energieleverancier je de hoogste welkomstkorting krijgt. Kun je na een jaar niet meer profiteren van de korting? Dan stap je dankzij het jaarcontract gemakkelijk over. Simpel, snel en goedkoop. De tool geeft aan of je het hele jaar profiteert van vaste prijzen, of dat de prijzen kunnen wisselen. Zo weet je waar je aan toe bent.

Welke groene energieleverancier biedt de goedkoopste groene stroom?Veel mensen vinden het belangrijk dat de stroom die ze verbruiken op een groene manier is opgewekt. Met de simpele tool voor het vergelijken van energiemaatschappijen van Welke Energieleverancier zie je eenvoudig waar de energieleverancier de stroom heeft opgewekt en waar de stroom uit bestaat. Zo weet je voor welk deel de stroom uit wind- en zonne-energie bestaat. Op deze manier weet je welke energieleverancier het goedkoopst is in het leveren van groene stroom. Zo snijdt het mes aan twee kanten: je profiteert van aantrekkelijke kortingen bij de goedkoopste energieleverancier én je bent zeker van stroom die op een milieuvriendelijke manier is opgewekt.