Entertainmentservice
Image default
Business

Welke laptop past bij jou?

Er zijn veel verschillende soorten laptops en computers. De een heeft de voorkeur voor een Notebook, de ander weer voor een Windows laptop en weer een ander voor een laptop zonder Windows. Het verschilt ook waar je je laptop voor gebruikt.

Internetten, teksten schrijven en e-mailen

Wanneer je je laptop gebruikt voor het schrijven van verslagen en het versturen van mailtjes, is vrijwel elke laptop goed. Wanneer je alleen de simpele taken gebruikt is een goedkopere variant ook een goede optie, zo hoef je dus niet onnodig een hele dure aan te schaffen. De hoogste processor en het hoogste geheugen is geen must om je laptop hiervoor te gebruiken.

De studie

Wanneer je voor je studie een laptop gaat aanschaffen is het ook fijn om te kijken naar de grootte en het gewicht van je laptop. Vooral als je deze elke dag mee moet nemen in je tas, kan een lichtere laptop fijn zijn. Daarnaast scheelt het ook weer welke studie je doet, ga je voor grafische vormgeving en heb je programma’s nodig als Photoshop en videobewerking of ga je voor rechten en heb je vooral documenten en internet nodig?

Zakelijk gebruik

Een laptop is ook vaak een mist voor zakelijk gebruik, handig voor (online) meetings, mails, internet, documenten en basisprogramma’s als excel. Natuurlijk verschilt het ook hierin waarvoor je je laptop gebruikt gaat worden. Zo zijn er laptops die wat zwaardere programma’s als de programma’s van Adobe goed aankunnen, maar zijn er ook laptops die extra beveiliging op bestanden en programma’s hebben.

Zelf samenstellen

Naast de normale laptops, kan je ook je laptop zelf samenstellen. Hierdoor kan je zelf bepalen welk type en welke hoeveelheid opslag je wilt hebben. Daarnaast kan je ook zelf kiezen welke processor je wilt en hoeveel inch je laptop moet zijn. Hierdoor weet je zeker dat jouw laptop helemaal naar jouw wens is.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/