Entertainmentservice
Image default
Business

Een gelukkige oude hond

Je hebt een hond waar je zielsveel van houdt, maar ze begint al wel een beetje ouder te worden. Dat merk je aan alles; ze springt niet meer zo vaak tegen je om, ze slaapt veel meer dan vroeger op haar hondenkussen, haar vacht begint wat doffer te worden en ze is veel minder speels. Je weet dat ze op een gegeven moment zal sterven, maar voor die tijd wil je haar een zo goed en gezond mogelijk leven bieden. Hoe blijven honden gezond? Net zoals mensen eigenlijk. Wij hebben genoeg slaap, gezond eten en veel beweging nodig. Bij een hond is dat eigenlijk precies hetzelfde. Hoeveel ze slaapt, bepaalt je hond zelf wel, maar jij zelf hebt invloed op wat ze eet en hoeveel ze beweegt. In dit artikel vertel ik hoe je door middel van beweging en voeding je hond een zo goed mogelijk pensioen kan geven. Because your dog only lives once!

 

Oudere honden hebben vaak weinig behoefte aan het spelen met een bal, maar beweging is nog steeds heel goed voor ze. Probeer elke dag minstens twee keer, het liefst drie keer een rondje te lopen. Zo houd je je hond fit en blijft haar bloedcirculatie goed op gang.

 

Door je hond gezonde voeding te geven, zal ook zij een gezond en lang leven leiden. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor haar! Dat is precies onze mindset bij YDOLO, wij bieden hondenvoer dat kwalitatieve ingrediënten en grondstoffen bevat. Wij zijn niet van de catchy slogans en verleidelijke verpakkingen. Daar gaat het namelijk helemaal niet om. Het gaat er om dat het voedsel van jouw hond puur is en van kwaliteit is. Bij YDOLO focussen wij op duurzaamheid en zuiverheid. Als je op de ingrediëntenlijsten van ons hondenvoer kijkt, dan zie je geen onbegrijpelijke ingrediënten namen. Onze producten zijn vers en zuiver, precies wat elke hond nodig heeft!

https://www.economy.nl/