Entertainmentservice
Image default
Business

Hoe kom ik in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek?

Vrijwel iedereen is tegenwoordig bekend met LED verlichting. Deze vernieuwende vorm van verlichting heeft zowel voor- als nadelen. In dit artikel gaan we deze voordelen en nadelen eens goed onder de loep nemen. Wegen de voordelen op tegen de nadelen? Of zijn er toch ook te veel nadelen waardoor LED verlichting misschien toch niet zo’n goede oplossing is zoals men vaak zegt. Benieuwd naar de verschillende voor- en nadelen van LED verlichting? Neem dan vooral nog even de tijd om dit artikel af te lezen en krijg een antwoord op de volgende vraag: Is LED verlichting de moeite waard?
Dit is een vraag die voornamelijk bij bedrijven speelt. Wanneer bedrijven willen overstappen naar LED verlichting zitten zij namelijk al snel met het volgende probleem: de prijs van LED lampen.

Het grootste voordeel: De energie investeringsaftrek

De energie investeringsaftrek is voor bedrijven waarschijnlijk het grootste voordeel wanneer zij de overstap hebben gemaakt naar LED lampen. Subsidie Led verlichting  is een goede manier om het voor bedrijven mogelijk te maken om de overstap te maken van halogeen of gloeilamp naar LED. Door middel van deze subsidie wordt het mogelijk om ook voor jou bedrijf de lampen te vervangen voor LED lampen! Denk hierbij aan brandlampen, handverlichting, ex floodlights en meer! 

Hoe kom ik in aanmerking?

Niet iedereen komt zomaar in aanmerking voor deze subsidie. Om er zeker van de zijn dat je ook gebruik kunt maken van de Energie Investeringsaftrek kun je de site van het RVO bezoeken. Hier vind je meer informatie over het verstrekken van subsidies, en dit is dan ook de juiste plek om meer informatie te kunnen vinden over de energie investeringsaftrek. Lees deze informatie eerst goed door voordat je zomaar lukraak LED verlichting gaat aanschaffen, wie weet pakt het kostenplaatje dan alsnog hoger uit dan verwacht.

http://zone-atex.nl/led-lampen-kopen/