Entertainmentservice
Image default
Business

Klassieke massage cursussen

Voor geïnteresseerden (gevorderden) in massagetechnieken is de cursus Klassieke massage binnen één weekend te volgen. Klassieke massage behandelt, zoals de naam al doet vermoeden, de meest voorkomende knelpunten van het lichaam, waarbij de nadruk ligt op het kneden van spiergroepen. Binnen de klassieke massage is het kneden van spieren een belangrijk aspect; immers het kneden van spieren zorgt voor een verbeterde bloeddoorstroming en bestreidt verzuring. 

 

Na het volgen van deze training, onder leiding van een professionele massageleraar, hebt u voldoende capaciteit in huis om een ander doeltreffend en effectief te masseren naar principes van de klassieke massage. 

Niet gevorderd?

Indien u nog niet eerder een massage training gevolgd hebt, dan kunt u starten met de cursus “ontspanningsmassage”, u leert hier kennis te maken met laagdrempelige technieken die voor iedereen te volgen zijn, waarna u de vervolgcursus “klassieke massage” kunt volgen bij interesse. 

Overige informatie

De massagecurus “klassieke massage” is zowel in één dag te volgen als gedurende één weekend. 

De groepen zijn klein en bestaan uit 4 tot maximaal 12 personen, waardoor er extra aandacht is voor de cursisten; dit alles binnen een respectvolle houding. 

Cursisten ontvangen het handboek van de cursus op CD, zodat thuis e.e.a. in de praktijk te oefenen is. 

http://www.kopos.nl/cursussen/ontspanningsmassage