Entertainmentservice
Image default
Aanbiedingen

Verlaag de luchtvochtigheid in uw huis met vloerverwarming

Wist u dat de traditionele radiator van uw centrale verwarming kan bijdragen tot de hoeveelheid stof in uw woning? Deze zorgen voor luchtcirculatie waardoor stof niet blijft liggen, maar gaat dwarrelen. Bent u allergisch of heeft u een aandoening aan uw luchtwegen? Dan is het extra vervelend. In dat geval doet u er goed aan om de radiatoren te vervangen door vloerverwarming. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres voor advies en de aanschaf van vloerverwarming die past bij uw vloer. Daarnaast ideaal om het klimaat te controleren op uw (thuis) kantoor.

Handige doe-het-zelver? Leg zelf uw vloerverwarming aan!

Bent u best wel handig en doet u zelf heel wat moeilijke klusjes in huis? Dan hoeft u het aanleggen van vloerverwarming niet aan een vakmens over te laten. U kunt dit gewoon zelf doen! Bij een specialist als 123Vloerverwarming vindt u vaak doe-het-zelf pakketten. Deze bevatten alle elementen die nodig zijn bij het aanleggen van vloerverwarming. Dan kunt u snel zelf aan de slag! Het is wel aan te raden om van tevoren advies in te winnen bij deze specialist. Waarom? Omdat er verschillende soorten vloerverwarming zijn en zij precies weten welke soort verwarming past onder uw vloer. Dan maakt u een weloverwogen keuze. Bent u zelf niet zo handig? Dan laat u het gewoon aan een vakman over. Krijg dus snel advies over het zelf aanleggen van vloerverwarming.

’s Winters ook altijd last van koude voeten? Vloerverwarming is de uitkomst!

Wanneer u koude voeten heeft, krijgt u het overal koud en lijkt het wel onmogelijk om weer warm te worden. Zelf dikke sokken en een warme deken hebben dan geen baat meer. Dan kan vloerverwarming van 123Vloerverwarming een uitkomst voor u zijn. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming tijdens de wintermaanden altijd op een warme vloer. Hierdoor heeft u binnen een handomdraai warme voeten. Bovendien wordt de rest van de ruimte goed verwarmd. Hoe dat kan? Vloerverwarming geeft gelijkmatige warmte af. Het zorgt ook nog eens voor een comfortabele sfeer in uw woning. Ideaal, nietwaar?

https://www.123vloerverwarming.nl/